Bibliotheek

Mededeling 24-11-2022

Vanaf 1 januari 2023 willen we een aantal dingen veranderen in de bibliotheek om zo het lenen van boeken aantrekkelijker te maken. 
Zo willen we o.a. de mogelijkheid bieden om een abonnement af te sluiten in plaats van te betalen per boek, per week. Specifieke informatie volgt nog. 

Reserveren
Vanaf december 2022 willen we via het kerkblad en de website vaker met u delen welke boeken we nieuw hebben aangeschaft. Voor €0,50 kunt u een boek reserveren zodat u de eerstvolgende bent die het kan lenen. Ook willen we een overzicht van al onze boeken op de website plaatsen zodat u thuis kunt kijken wat we zoal hebben. 

Verkoop oude (historische) jeugdboeken en Bijbels dagboeken
We hebben de bibliotheek opgeschoond en diverse boeken afgeschreven. Het betreft vooral veel (historische) jeugdboeken. Deze boeken willen we te koop aanbieden voor €0,50 per boek of 3 voor €1. Daarnaast hebben we ook andere boeken en Bijbelse dagboeken gekregen die voor een klein prijsje te koop zijn. Alles ten bate van de bibliotheek. U bent van harte welkom op D.V. dinsdagavond 6 dec. (19.00-20.30) en donderdagmiddag  8 dec. (15.00-16.00).

 

Algemeen stukje website bibliotheek

De christelijke bibliotheek Montfoort is gevestigd in het verenigingsgebouw ‘Rehoboth’ en toegankelijk voor alle mensen uit Montfoort en omgeving.

U kunt bij ons veel mooie en goede boeken vinden, denk aan:

Prentenboeken, Informatieve boeken, Kinderboeken niveau A, B, C en D (Young Adult) Romans, waargebeurde verhalen, Informatieve en verhalende boeken over de kerkgeschiedenis, levensbeschrijvingen, theologische boeken en naslagwerken, zendingsverhalen en diverse boeken (Nederlandse literatuur) die gelezen moeten worden voor de boekenlijst op het VO. 

Meerdere keren per jaar komen er nieuwe boeken bij.

De bibliotheek is geopend op:

* Dinsdagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur.

* Donderdagmiddag van 15.00 uur tot 16.00 uur.

U kunt heel laagdrempelig lid worden. U betaald geen abonnementskosten, maar enkel voor de boeken die u leent.

Kinderboeken (prentenboeken en A, B, C, D) zijn de 1e week gratis. (Kinderboeken kunnen elke week gratis verlengd worden. Het boek moet dan worden meegenomen naar de bibliotheek zodat er een nieuwe (datum)stempel ingezet kan worden. Wordt een boek niet verlengd dan kost het €0,20 per week, per boek.)

Voor overige (volwassen) boeken betaald u €0,20 per week, per boek.

Komt u ook een keer kijken?

Iedereen is van harte welkom!